در صورتی که از سیستم مدیریت محتوا(CMS) وردپرس استفاده می کنید، ممکن است با یک پیغام خطا یا صفحه سفید مواجه شوید.برای رفع این خطاهای متداول وردپرس چیکار باید بکنیم ؟
در ادامه لیست شایع ترین خطاهای وردپرس را که کاربران وردپرس با آن مواجه میشوند و علت آنها، آورده شده است.
1-صفحه سفید مرگ(White Screen of Death)
خطای PHP و خطاهای پایگاه داده می تواند منجر به نمایش صفحه سفید شوند. این اصطلاح به معنای نمایش صفحه خالی و بدون اطلاعات می باشد، که معمولا در وردپرس به عنوان صفحه سفید مرگ وردپرس (WSOD) مشهور است.
دلایل متعدد زیر برای نمایش صفحه سفید مرگ وردپرس وجود دارد:
-
بدلیل پلاگین خاصی:
اگر می توانید به صفحه مدیریت وردپرس دسترسی دارید، تمام پلاگین های خود را غیرفعال کنید و سپس آنها را یکی پس از دیگری فعال کنید تا متوجه شوید کدام پلاگین سبب بروز مشکل شده است.
اگر شما قادر به دسترسی به صفحه مدیریت وردپرس نیستید، از طریق اکانت FTP به هاست خود لاگین شوید. پوشه wp-content/plugins را پیدا کنید و آن را به plugins_old تغییر نام دهید. اینکار همه پلاگین های مربوطه را غیرفعال می کند.
-
بدلیل قالب/تم:
در صورتی که قالب جدید را فعال نموده باشید و سپس با صفحه سفید مرگ مواجه شوید ممکن احتمال ناسازگاری قالب با ورژن فعلی وردپرس و یا بدلیل وجود مشکل در قالب می باشد.
در صورتی که به قسمت مدیریت وردپرس دسترسی دارید، به صفحه مدیریت وردپرس رفته قالب پیش فرض وردپرس (به عنوان مثال بیست و هفتاد) را فعال نمایید.
اگر شما نمیتوانید به صفحات مدیریت خود دسترسی داشته باشید، از طریق اکانت FTP به هاست خود لاگین شوید. و به پوشه / wp-content / themes / folder بروید. سپس پوشه مربوط به تم فعال را تغییر نام دهید.
2-خطای سرور داخلی(Internal Server Error)
دلایل زیادی وجود دارد که ممکن است باعث بروز خطای Internal Server Error شود.
راه حلهایی زیر میتواند به شما کمک نماید:
- به احتمال زیاد فایل .htaccess خراب شده است. با استفاده از اکانت FTP به root سایت خود وارد شوید و فایل .htaccess را به .htaccess_old تغییر نام دهید. سپس سایت خود را باز کنید تا ببینید آیا مشکل شما برطرف شده است.
در صورت رفع مشکل، در قسمت مدیریت وردپرس به تنظیمات> پیوندها(Settings > Permalinks) رفته و تنظیمات مجدد خود را بازنشانی کنید. این کار یک فایل جدید .htaccess ایجاد می کند.
- سعی کنید همه پلاگین های خود را غیرفعال کنید تا ببینید که آیا مشکل از پلاگین هاست.اگر شما نمیتوانید به صفحات مدیریت خود دسترسی داشته باشید، از طریق اکانت FTP به هاست خود لاگین شوید. و به پوشه / wp-content / themes / folder بروید. سپس پوشه مربوط به تم فعال را تغییر نام دهید.
- قالب/تم را به پیش تم فرض وردپرس (به عنوان مثال بیست و هفتاد) تغییر دهید تا مطمين شوید مشکل از سمت قالب میباشد یا خیر.
اگر شما نمیتوانید به صفحات مدیریت خود دسترسی داشته باشید، از طریق اکانت FTP به هاست خود لاگین شوید. و به پوشه / wp-content / themes / folder بروید. سپس پوشه مربوط به تم فعال را تغییر نام دهید.
- محدودیت حافظه پی اچ پی(PHP Memory limit) را افزایش دهید.
- فولدرهای wp-admin و wp-include را از سایت وردپرس دانلود نموده و مجدد در هاست خود آپلود نمایید.
3-خطا اتصال به پایگاه داده (Error Establishing Database Connection )
اگر صفحه ای با پیغام Error Establishing Database Connection دریافت کردید، این بدان معنی است که اتصال با پایگاه داده شما مشکل دارد و دلایل زیر ممکن است سبب بروز خطای فوق شود.
- اطلاعات wp-config.php صحیح نمی باشد:
معمولا این خطا بدلیل اطلاعات نادرست فایل wp-config.php ایجاد می شود. از طریق اکانت FTP به هاست خود لاگین شوید و فایل wp-config.php را باز کنید و اطمینان حاصل کنید که موارد زیر بدرستی وارد شده باشند:
نام پایگاه داده
نام کاربری پایگاه داده
کلمه عبور پایگاه داده
نام میزبان پایگاه داده
پیشنهاد می شود پسورد دیتابیس را تغییر داده و در فایل فوق اصلاح نمایید.
- مشکلات مربوط به شرکت میزبانی وب باشد:
گام بعدی این است که با میزبان وب خود تماس بگیرید.
ممکن است فضای هاست یا پایگاه داده شما پر شده باشد.
مشکل از سمت دیتابیس سرور باشد.
با ارائه دهنده سرویس میزبانی خود تماس بگیرید تا ببینید آیا یکی از این مشکلات باعث مشکل شما می شود.
- وب سایت شما هک شده است:
اگر شما خطاهای wp-config.php را بررسی کرده و مراتب را با شرکت هاستینگ خود نیز بررسی نموده اید ، ممکن است سایت شما هک شده باشد.
لذا سایت خود را با Sucuri SiteCheck اسکن کنید تا اطمینان حاصل کنید هک نشده باشد.
جهت مشاهده ادامه مطالب به خطاهای متداول وردپرس(قسمت دوم) مراجعه نمایید.
در صورتی که مقاله فوق مورد توجه شما قرار گرفته پیشنهاد میکنیم مقالات “تفاوت هاست لینوکس و هاست ویندوز” و ”علت بلاک شدن IP در فایروال سرور” در بلاگ مرواهاست مطالعه فرمایید