آموزش نحوه ایجاد کد CSR در cpanel

آموزش نحوه ایجاد کد CSR در cpanel: یکی از موارد مورد نیاز جهت نصب گواهی SSL، تولید فایل CSR (Certificate Signing Request) می باشد. فایل CSR، در برگیرنده مشخصات و اطلاعات شرکت می باشد.

این اطلاعات شامل نام دامنه، آدرس ایمیل، نام شرکت، کشور/شهر و…. می باشد که می بایست به صورت رمز شده برای شرکت صادر کننده گواهی SSL، ارسال شود.شرکت صادر کننده گواهی در طول مراحل سفارش SSL، این فایل را بررسی نموده و اطلاعات مربوطه را تایید می نماید و سپس گواهی SSL، براساس آن صادر می گردد. 

نحوه ایجاد فایل CSR در Cpanel

جهت ایجاد فایل CSR، ابتدا می بایست فایلPrivate Key  را ایجاد کنید تا بتوانید فایل CSR را ایجاد نمایید.جهت ایجاد Private Key، وارد کنترل پنل شده و از قسمت Security، مطابق شکل زیر روی گزینه SSL/TSL کلیک نمایید:

در صفحه باز شده، گزینه Private Keys(KEY) را انتخاب نمایید:

در صفحه جدید، در قسمت Key Size، تعداد بیت های مورد نظر را جهت رمز نگاری داده ها انتخاب نمایید.(جهت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک نمایید.)

در قسمت Description، نام دامنه خود را وارد نمایید. در صورتی که گواهی SSL شما از نوع Wildcard  می باشد، در این قسمت نام دامنه را همراه * به صورت *.YourDomain.com وارد نمایید. (جهت اطلاعات بیشتر در مورد انواع گواهینامه SSL کلیک نمایید.)و سپس روی گزینه Generate کلیک نمایید.

حال جهت ایجاد فایل CSR، در کنترل پنل، از قسمت Security، مطابق شکل زیر روی گزینه SSL/TSL کلیک نمایید:

و در صفحه باز شده، روی گزینه Certificate Signing Requests (CSR) کلیک نمایید:

در صفحه جاری، می بایست مشخصات مربوطه را مطابق زیر تکمیل نمایید:

–          در قسمت key، تعداد بیت های مورد نظر را جهت رمز نگاری داده ها انتخاب نمایید. در هنگام تکمیل این قسمت در نظر داشته باشید که جهت ایجاد کدگذاری قدرتمند، توصیه میشود از تعداد 128 بیت به بالا استفاده شود. (جهت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک نمایید.)

–          در قسمت Domain، نام دامنه(های) مورد نظر را وارد نمایید. در صورتی که تمایل دارید از گواهی SSL نوع Wildcard استفاده نمایید، در این قسمت نام دامنه می بایست با استفاده از *، بصورت *.YourDomain.com وارد شود. (جهت اطلاعات بیشتر در مورد انواع گواهی های SSL کلیک نمایید.)

–          در قسمت های City،Countryو State، توجه داشته باشید که با توجه به مساله تحریم ها، این قسمت ها نباید با اطلاعات ثبتی شرکت در ایران تکمیل گردد.

–          در قسمت Company، نام شرکت خود را وارد نمایید.

–          در قسمت Email، می بایست آدرس معتبر ایمیل وارد شود. توجه نمایید که این آدرس در مکاتبات بعدی جهت تایید مالکیت دامنه، مورد نیاز بوده و حتما می بایست آدرس معتبر بر اساس نام دامنه خود وارد نمایید.

 پس از تکمیل اطلاعات فوق، بر روی گزینه Generate کلیک نمایید.در این مرحله مشخصات وارد شده، رمزنگاری شده و می بایست آن را در قالب فایل TXT ذخیره نموده و در اختیار شرکت صادر کننده گواهی SSL جهت مراحل بعدی، قرار دهید.

در صورتی که مقاله فوق مورد توجه شما قرار گرفته پیشنهاد میکنیم مقالات “آموزش نصب SSL در پلسک” و ” نحوه ایجاد کد CSR در Plesk” در بلاگ مرواهاست مطالعه فرمایید

مشاهده دیدگاه ها

  • نحوه دریافت کد csr و ایجاد فایل csr به چه شکل هست ؟
    میشه لظفا راهنماییم بفرمایید ؟

نوشته های اخیر

معرفی انواع فضای کار اشتراکی در ایران + توضیحات

فضای کار اشتراکی یا دفتر اشتراکی که به آن کوورکینگ اسپیس (Coworking Space) هم می‌گویند،…

7 روز پیش

هاست وردپرس یا لینوکس؟ ویژگی‌های هاست وردپرس و لینوکس چیست؟

فرق هاست وردپرس و لینوکس چیست؟ اگر شما هم به تازگی برای تاسیس وب سایت…

1 هفته پیش

امکانات سایت فروشگاهی چیست ؟ بررسی مهم ترین امکانات سایت فروشگاهی (+20مورد)

امکانات سایت های فروشگاهی آن هم به صورت تمام و کمال، امروزه که استفاده از…

2 هفته پیش

sql server چیست؟ + ویژگی های مهم و کاربردهای آن

microsoft sql server چیست؟ در دنیای امروز، داده‌ها به عنوان ارزشمندترین دارایی هر سازمان شناخته…

2 هفته پیش

کیورد استافینگ چیست؟ 5 روش برای استفاده از کلمات کلیدی به درستی

کیورد استافینگ یکی از روش‌های سئو کلاه ‌سیاه به شمار می‌رود. این اصطلاح از دو…

2 ماه پیش

آموزش 0 تا 100 فول بک آپ از هاست دایرکت ادمین

ضرورت بکاپ گرفتن از هاست و نگهداشتن یک نسخه به‌روز از وب‌سایت، بیشتر از پیش…

2 ماه پیش