آیا میدانید الگوریتم های کدگذاری در SSL چیست؟برای آموزش این کد ها با ما همراه باشید
الگوریتم های کدگذاری در SSL چیست؟
به لحاظ علمی در مدلTCP/IP، پروتکل SSL پایین تر از لایه کاربردی (Application layer) و بالاتر از لایه انتقال (Transport layer) قرار می گیرد و اطلاعات و داده های مبادله شده به صورت کد شده انتقال می یابند.
جهت کد گذاری اطلاعات، از الگوریتم های متفاوتی استفاده می شود. در گواهی SSL، اغلب از الگوریتم های عمومی نظیر RSA، RC4،RC2، MD5، KEA، DSA، DES، RSA Key Exchauge، SHA-1، Skipjack ویا DES3 استفاده می شود.(جهت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک نمایید.)
توجه داشته باشید که کدگذاری قدرتمند برای یک وبسایت استفاده از کد گذاری 128 بیت به بالا می باشد. کد گذاری قدرتمند 128 بیت، بیش از یک ترلیون مرتبه توانایی محاسبه بیشتری نسبت به ترکیبی از کدگذاری 40 بیت لازم دارد. این بدان معناست که با سرعت کنونی کامپیوترها، هکری که از انگیزه مناسب و ابزارهای لازم برخوردار است، جهت رمزگشایی کد به بیش از یک ترلیون سال زمان نیاز دارد.
لذا به همان میزان که الگوریتم ها و نحوه کدگذاری های مورد استفاده در SSL، قدرتمند تر باشند، امنیت وبسایت بالاتر بوده و در نتیجه امکان شنود اطلاعات و هک شدن نیز کاهش می بابد.
در صورتی که مقاله فوق مورد توجه شما قرار گرفته پیشنهاد میکنیم مقالات “Domain سایت یا دامنه چیست و چه کاربردی دارد؟” و ”آموزش نحوه فعالسازی SSL رایگان سی پنل و تمدید آن به صورت خودکار” در بلاگ مرواهاست مطالعه فرمایید