گوگل ادسنس – راهنمای جامع ساخت اکانت و کسب درآمد در ایران

گوگل ادسنس چیست و چگونه کار می‌کند؟

گوگل ادسنس چیست؟ ادسنس پلتفرمی در گوگل است که به افراد کمک می‌کند از وب‌سایت یا وبلاگ خود درآمد کسب کنند. AdSense تبلیغات را در سایت شما نمایش می‌دهد و زمانی که بازدیدکنندگان روی آن تبلیغات کلیک می‌کنند، پول دریافت می‌کنید. این یک راه عالی برای مبتدیان است تا از وب‌سایت خود درآمد آنلاین داشته باشند. اگر می‌خواهید درباره Google AdSense بیشتر بدانید، این مطلب را بخوانید و همین امروز کسب درآمد از محتوای آنلاین خود را شروع کنید.

گوگل ادسنس چیست و چگونه کار می‌کند؟

Google AdSense یک سرویس رایگان در گوگل است که به شما به‌عنوان صاحب یک سایت کمک می‌کند تا از طریق نمایش تبلیغات برای دیگران در وب‌سایت‌ خود کسب درآمد کنید. ادسنس پلتفرمی محبوب است؛ زیرا روشی نسبتاً ساده برای کسب درآمد از محتوای آنلاین به‌حساب می‌آید. اگر به تبلیغات آنلاین علاقه دارید، ممکن است این سوال برایتان پیش آید که گوگل ادز چیست و چه تفاوتی با AdSense دارد. Google AdSense مخصوصاً برای کسانی که محتوای آنلاین ایجاد می‌کنند، اما تمایل به فروش محصولات یا خدمات خود را ندارند، بسیار کاربردی و مفید خواهد بود. در ادامه توضیح می‌دهیم که ادسنس دقیقا چطور عمل می‎کند؟

1.ثبت نام کنید

اولین قدم ثبت‌نام در Google AdSense است. شما باید اطلاعاتی در مورد وب‌سایت خود ارائه دهید تا گوگل درخواست شما را بررسی کند. پس از تأیید، یک کد منحصربه‌فرد برای قراردادن در وب‌سایت یا ویدئوهای خود از گوگل دریافت خواهید کرد. این کد به گوگل اجازه می‌دهد تا تبلیغات را در محتوای شما نمایش دهد. داشتن یک وب‌سایت با طراحی کاربرپسند و محتوای باکیفیت می‌تواند شانس شما را بالا ببرد.

0 تا 100 آموزش تنظیمات ایمیل در Android

2.تبلیغ کنندگان شروع به مناقصه می کنند

پس از اینکه ثبت‌نام کردید، از سوی دیگر تبلیغ‌کنندگان برای نمایش تبلیغات خود در وب‌سایت شما پیشنهاد می‌دهند. ازآنجایی‌که هر تبلیغ‎ کننده بودجه و مبلغ مشخصی را ارائه می‎کند، Google نیز اساس میزان ارتباط و قیمت پیشنهادی، تصمیم می‌گیرد کدام تبلیغات را نشان دهد. این عملکرد ادسنس تضمین می‌کند که تبلیغات نمایش‌داده‌شده برای بازدیدکنندگان محتوای شما جالب باشد.

3. مبلغ خود را دریافت می کنید

نظارت بر عملکرد تبلیغات و اطمینان از اینکه مبلغ دقیقی از تبلیغ‌کنندگان دریافت شود، توسط گوگل مدیریت می‌شود. اگر برایتان سوال است که گوگل دیسکاور چیست، باید بدانید که این سرویس نیز بخشی از تلاش‌های گوگل برای نمایش محتوای مناسب به کاربران است. هنگامی که صاحبان محتوا به حداقل درآمد برسند، می‌توانند انتظار پرداخت ماهانه از گوگل را داشته باشند. مقدار درآمد ممکن است بسته به عوامل مختلفی مثل جایگاه وب‌سایت شما، حجم ترافیک و کیفیت محتوای شما متفاوت باشد.

 راهنمای ساخت حساب گوگل ادسنس برای کاربران ایرانی

 راهنمای ساخت حساب گوگل ادسنس برای کاربران ایرانی

از آنجایی به دلیل تحریم ‎بودن ایران نمی‎توانید در ادسنس حسابی ایجاد کنید، با کمک مراحل زیر می‌توانید در این سرویس رایگان ثبت‌نام نمایید:

1.داشتن سایت به زبان غیر فارسی

به دلیل تحریم‌های موجود ابتدا نیازمند یک سایت با زبان غیرفارسی هستید که بتوانید تبلیغات را در آن نمایش دهید. نکته مهم این است که باید حداقل 6 ماه از ساخت وبسایت گذشته باشد تا بتوانید از ادسنس استفاده کنید. در این مدت محتوای باکیفیت تولید کنید و فعالیت های سئویی انجام دهید.

2.ساخت حساب کاربری

در این مرحله باید در سایت Google Adsense حساب کاربری برای خودتان ایجاد کنید. بهتر است یک حساب جیمیل مخصوص این کار داشته باشید. مراحل ساخت اکانت در ادسنس را در ادامه می‌بینید:

  1. به سایت Google Adsense بروید.
  2. با کلیک روی start now یا ثبت‌نام، کار را شروع کنید.
  3. آدرس سایت را بنویسید.
  4. ایمیل را وارد کنید و از طریق پیام تأییدی که برایتان ارسال می‌شود، ثبت‌نام را ادامه دهید.
  5. در کادر محل زندگی نام کشوری غیر از ایران را وارد کنید.
  6. قوانین ادسنس را پس از خواندن، تأیید کرده و کار ثبت‌نام را نهایی کنید.
گوگل بارد هوش مصنوعی چیست؟ | مقایسه Google Bard با ChatGPT

3.افزودن کد google adsense در وبسایت

در این مرحله یک کد دریافت می‌کنید تا گوگل بتواند از طریق آن محتوای شما را ردیابی کند. در واقع ربات‌های گوگل محتوا را بررسی می‌کنند و در صورت مطابقت با قوانین ادسنس، آن را تأیید می‌کنند. این کد را باید در جایی مشخص سایت خود قرار دهید.

4.وارد کردن اطلاعات هویتی

گوگل برای تأیید هویت شما، کد را به آدرس محل زندگی ارسال می‌کند و از شما حساب بانکی و شماره‌تلفن واقعی می‌خواهد. بنابراین شما باید از آدرس یکی از بستگان خود استفاده کنید تا بتوانید تحریم‌ها را دور بزنید.

معرفی انواع تبلیغات در پلتفرم Google Adsense

معرفی انواع تبلیغات در پلتفرم Google Adsense

در زیر انواع مختلفی از تبلیغات Google AdSense که می‌توانند برای محتوای شما درآمد ایجاد کنند، آورده شده است.

  • تبلیغات Page Level Ads که طبق تکنولوژی بهینه‌سازی عمل می‌کند. به این معنی که زمانی به مخاطب نمایش داده می‌شود که سایت تجربه کاربری و بازدهی خوبی داشته باشد.
  • تبلیغات محتوامحور: در این نوع تبلیغات محتوای متناسب با فعالیت سایت را انتخاب می‌کنید. در نهایت به دو صورت (CPC)پرداخت به‌ازای کلیک (CPM)پرداخت به‌ازای بازدید، کسب درآمد می‌کنید.
  • تبلیغات ویدئویی: با این نوع تبلیغات، مدیر وب‌سایت اجازه دارد تبلیغات ویدئویی را پس از انتخاب با استفاده از player وب‌سایت خود پخش کند.
  • تبلیغات جستجو محور: در این روش تبلیغاتی، ادسنس این اجازه را به صاحب سایت می‌دهد تا تبلیغاتی را نمایش دهد که با یک کوئری جستجوی خاص در ارتباط باشد. با این تبلیغ او می‌تواند ۵۱% از مبلغ نهایی را دریافت کند.

چه نوع محتوایی برای پذیرش در گوگل ادسنس مناسب است؟

محتوایی که در سایت خود بارگذاری می‌کنید باید یونیک و جذاب باشد. معمولاً موضوعات اقتصادی و پزشکی به‌خوبی توسط گوگل تأیید می‌شوند. توجه داشته باشید که به نرم‌افزارهایی مثل Article Spinning برای تولید محتوا مراجعه نکنید. گوگل باهوش‌تر از تمام این نرم‌افزارها عمل می‌کند و متوجه محتوای غیرواقعی شما می‌شود. ابزارهایی مانند گوگل بارد هوش مصنوعی نیز نشان می‌دهند که گوگل توانایی بالایی در تشخیص محتوای تکراری و غیرواقعی دارد. با تولید محتوای غیراصولی ممکن است دامنه سایت شما در لیست سیاه گوگل قرار بگیرد.

موفقیت مایکروسافت در ناکار کردن یک بات‌نت خطرناک

بررسی میزان درآمدزایی با استفاده از گوگل ادسنس

بررسی میزان درآمدزایی با استفاده از گوگل ادسنس

برای درآمدزایی در ادسنس باید عوامل زیر را در نظر بگیرید:

  • میزان ترافیک ‌سایت
  • نوع ترافیک ورودی به سایت
  • تعداد آگهی‌دهنده در حوزه‌ تجاری
  • نوع محتوای ‌سایت
  • محل قرارگرفتن تبلیغات ادسنس در سایت

با درنظرگرفتن عوامل بالا و ایجاد ترکیبی مناسب از آنها، می‌توانید در ادسنس به درآمد برسید.

جمع‌بندی

در این مقاله توضیح دادیم که گوگل ادسنس چیست و چگونه کار می‎کند. سرویس رایگان ادسنس، امکان درآمدزایی از طریق نمایش تبلیغات را برای شما فراهم می‌کند. شما می‌توانید طی مراحلی که گفتیم برای ساخت حساب در این سرویس اقدام کنید. دقت داشته باشید که تولید محتوای جذاب و یونیک رمز موفقیت شما خواهد بود.

فیس بوک
توییتر
لینکدین
تامبلر
پین ترست
رددیت
ایمیل

جدیدترین مطالب

عضویت در خبرنامه

اینستاگرام

فیسبوک

توییتر

12 دی 1403

در 23:59

سیستم عامل اوبونتو یک سیستم‌عامل منبع‌باز محبوب لینوکس است که نام خود را از کلمه‌ای آفریقایی گرفته است. این کلمه در زبان بانتو به معنای «من هستم، چون ما هستی...

10 دی 1403

در 21:57

فلاتر یک فریم‌ورک متن‌باز و چندسکویی است که امکان توسعه اپلیکیشن‌های اندروید و iOS را با یک کد مبنا فراهم می‌کند. در این مقاله به بررسی فلاتر و اینکه زبان بر...

5 دی 1403

در 21:10

گوگل ادسنس چیست؟ ادسنس پلتفرمی در گوگل است که به افراد کمک می‌کند از وب‌سایت یا وبلاگ خود درآمد کسب کنند. AdSense تبلیغات را در سایت شما نمایش می‌دهد و زمانی...

28 آذر 1403

در 19:55

در این مطلب می‌خواهیم به این سؤال پاسخ دهیم که ویروس تروجان چیست و چگونه از سیستم خود در برابر آن محافظت کنیم. تروجان یا اسب تروجان نوعی نرم‌افزار مخرب یا بد...

26 آذر 1403

در 15:37

کپچای چیست؟ CAPTCHA یک ابزار امنیتی است که با ارائه چالش‌هایی مانند شناسایی متن یا تصویر تحریف‎شده، حضور کاربران انسانی را تأیید می‌کند و آنها را از ربات‌های...

14 آذر 1403

در 19:42

ارور ۵۰۳ چیست؟ ممکن است شما نیز تا کنون با خطای ۵۰۳ مواجه شده باشید و این سؤال را از خودتان پرسیده باشید. در هنگام باز کردن صفحه‌ی یک وب‌سایت توسط یک کاربر م...

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.