هاست وردپرس رایگان ایرانی | پیشنهادات عالی برای شروع کار با وردپرس

هاست وردپرس رایگان ایرانی| پیشنهادات عالی برای شروع کار با وردپرس

یکی از موضوعات مهم در طراحی سایت استفاده از هاست (Host) است. هاست فضایی است که برای ذخیره داده‌های سایت استفاده می‌شود. معمولا خرید این فضا هزینه‌بردار است. با این حال اگر تازه شروع به طراحی سایت کرده و در این حوزه حرفه‌ای نباشید نیازی به تهیه هاست پولی و صرف هزینه ندارید. شما می‌توانید از هاست‌های رایگان استفاده کنید. امروز قصد داریم در مورد هاست وردپرس رایگان با شما صحبت کنیم و چند پیشنهاد برای کار با وردپرس ارائه دهیم.

زمانی که تازه شروع به طراحی سایت می‌کنید، نیازی به فضای زیادی برای ذخیره داده‌های خود ندارید. به همین دلیل صرف هزینه برای هاستینگ چندان منطقی به نظر نمی‌رسد. تا چند سال پیش هیچ شرکتی امکان استفاده از فضای هاستینگ رایگان را برای کاربران فراهم نمی‌کرد. بنابراین هر کس قصد راه‌اندازی یک وب سایت کوچک را داشت مجبور بود هزینه‌ای بابت هاستینگ صرف کند. اما امروزه شرکت‌های مختلف ایرانی و خارجی این امکان را برای شما فراهم می‌کنند. پس با خیال راحت می‌توانید وارد حوزه طراحی سایت شوید و زمانی که حرفه‌ای شدید و احساس نیاز کردید نسبت به خرید هاست اقدام کنید.

هاست وردپرس رایگان چیست؟

اگر قصد راه‌اندازی یک وب سایت جدید را دارید و در این حوزه تازه کار هستید، پیشنهاد می‌شود ابتدا آن را بر هاست رایگان آزمایش کنید. شرکت‌های مختلفی این سرویس را به شما ارائه می‌دهند. این سرویس‌ها امکان تست و طراحی وب‌سایت‌های وردپرسی را برای شما فراهم می‌کنند. علاوه بر این، امکانات و قابلیت‌های خوبی دارند که متناسب با نیازهای شما به عنوان یک فرد مبتدی بهینه‌سازی شده است. بنابراین، برای افرادی که می‌خواهند نمای کلی وب سایت خود را در وب مشاهده کنند و هیچ هزینه‌ای بابت این موضوع پرداخت نکنند انتخاب مناسبی هستند.

مزایای استفاده از هاست رایگان

استفاده از هاست رایگان مزایایی دارد که موجب می‌شود طراحان وب سایت، علاقه زیادی به استفاده از آنها داشته باشند. اولین مزیت نحوه استفاده است. نحوه استفاده از این نوع سرویس‌ها بسیار ساده است. در واقع استفاده از آنها به دانش فنی خاصی نیاز ندارد. این مورد برای کسانی که تازه وارد حوزه طراحی سایت شده و می‌خواهند از هاست استفاده کنند، مزیت بزرگی است. زیرا نیازی به صرف وقت برای یادگیری کار با هاست ندارند.

گواهی SSL چیست؟

مزیت دوم هاست رایگان فراهم کردن امکان یادگیری طراحی سایت، بدون صرف هزینه برای فضای ذخیره سازی داده‌ها و آزمایش وب‌سایت‌های کوچک است. زمانی که فردی تازه شروع به فعالیت در حوزه طراحی سایت می‌کند به فضایی برای ذخیره داده‌های خود و آزمایش وب سایت کوچکی که طراحی کرده نیاز خواهد داشت. هاست رایگان این امکان را برای چنین افرادی فراهم می‌کند که بدون داشتن دغدغه تهیه هاست، فعالیت خود در این حوزه را شروع کنند. هاست رایگان برای کسانی که یک فروشگاه اینترنتی راه اندازه می‌کنند و قصد آزمایش آن را دارند یک گزینه بسیار جذاب است.
پس مزایای استفاده از هاست رایگان برای وردپرس در موارد زیر خلاصه می‌شود:

  • نحوه استفاده بسیار ساده
  • یادگیری طراحی سایت بدون پرداخت هزینه

مشکلات استفاده از هاست رایگان

مشکلات استفاده از هاست رایگان

از آنجا که بابت استفاده از هاست رایگان هیچ هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید، طبیعی است که دارای برخی مشکلات باشد. اطلاع از این مشکلات یا معایب در کنار مزایا موجب می‌شود در مورد استفاده از آن تصمیم درستی بگیرید. اولین مشکلی که استفاده از هاست رایگان دارد، محدودیت در فضای ذخیره‌سازی داده‌هاست. در نتیجه معمولا فضای کافی برای ذخیره داده‌ها در اختیار کاربران قرار نمی‌دهد. به همین دلیل به محض اینکه وب سایت شما توسعه پیدا کرد باید برای خرید هاست پولی اقدام کنید.

این سرویس از لحاظ پهنای باند نیز با محدودیت مواجه است. در نتیجه سرعت استفاده از آن پایین است. پس مشاهده و کار با وب سایتی که با هاست رایگان راه اندازی شده بسیار کندتر از دیگر وب سایت‌ها است. این موضوع موجب می‌شود کاربرد هاست رایگان در حد آزمایش وب سایت‌های کوچک باقی بماند.
مشکل بعدی عدم پشتیبانی مناسب است. هاست‌های رایگان معمولا پشتیبانی مناسبی ندارد. به این معنا که اگر در استفاده از هاست رایگان مشکلی رخ دهد، شرکت ارائه دهنده هیچ گونه کمکی به شما نمی‌کند و شما باید خودتان مشکل را برطرف کنید.

آموزش تصویری نصب ESXI

پس معایب استفاده از هاست رایگان برای وردپرس در موارد زیر خلاصه می‌شود:

  • محدودیت در فضای ذخیره سازی داده‌ها
  • محدودیت در پهنای باند
  • عدم پشتیبانی مناسب از سرویس ارائه شده

نکات مهم در مورد استفاده از هاست رایگان برای تمرین وردپرس

  1. سرعت استفاده از هاست رایگان پایین است زیرا سرور به طور مشترک در اختیار تعداد کاربران زیادی قرار داده می‌شود.
  2. با اینکه رایگان هستند اما برخی امکانات همواره در ازای پرداخت پول ارائه می‌شود.
  3. اگر شرکت ارائه دهنده بخواهد، به راحتی می‌تواند سایت شما را از دسترس خارج کند. در این صورت شما نمی‌توانید داده‌های خود را انتقال دهید یا در جای دیگر ذخیره کنید.
  4. این احتمال وجود دارد که شرکت ارائه دهنده، داده‌های شما مانند ایمیل و شماره تلفن را بفروشند. در واقع زمانی که اقدام به استفاده از هاست رایگان می‌کنید این شرط را نیز می‌پذیرید. پس در صورت چنین کاری نمی‌توانید از آنها شکایت کنید.

بررسی هاست‌های رایگان برای تمرین با وردپرس

بررسی هاست‌های رایگان برای تمرین با وردپرس

در این بخش از مقاله به بررسی یک هاست رایگان برای تمرین وردپرس به نام گیگفا می‌پردازیم. گیگفا از سال ۱۳۸۶ تاکنون در حال ارائه سرویس است. این سرویس بر لینوکس راه‌اندازی شده، ۲۰۰ گیگابایت پهنای باند و ۵.۵ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی در اختیار شما قرار می‌دهد.
در گیگفا از کنترل پنل vPanel استفاده می‌شود. گیگفا یک سرویس ایرانی است و با اینکه رایگان است اما کیفیت خوبی دارد. شما می‌توانید وب سایت‌های تازه راه اندازی شده خود را بر آن اجرا کرده و نتیجه را در وب ببینید. با این حال از آنجا که کنترل پنل آن vpanel است برای کار کردن با آن به مقداری دانش اولیه نیاز دارید.

پیشنهادات برتر برای هاست رایگان ایرانی جهت تمرین وردپرس

در اینجا به دو هاست رایگان دیگر اشاره می‌کنیم. با این هاست‌ها می‌توانید کار کردن با وردپرس و ایجاد وب سایت از طریق آن را تمرین کنید.
هاست Xzn
هاست xzn پیشنهاد مناسبی برای کار با وردپرس است اما امکان نصب گواهینامه SSL بر این هاست وجود ندارد. این هاست نیز بر سیستم عامل لینوکس راه اندازی شده است. در نتیجه سرعت و کارایی قابل قبولی دارد. هاست Xzn نیز از کنترل‌ پنل Vpanel استفاده می‌کند.
هاست رایگان cpanel
سی پنل از دیگر سرویس های هاست رایگان است که در ایران ارائه شده و کیفیت مناسبی دارد. این سرویس، فضایی معادل 300 مگابایت برای ذخیره داده‌های شما ارائه می‌دهد. در نتیجه تنها برای وب سایت‌های خیلی کوچک کاربرد دارد.

11 سایت ساخت عکس با هوش مصنوعی + برنامه‌ و کاربرد آن

هاست‌های رایگان مناسب برای یادگیری وردپرس کدامند؟

اگر قصد یادگیری وردپرس را دارید می‌توانید از هاست‌های رایگان معرفی شده در این بخش استفاده کنید.
هاست Zili
Zili یکی از بهترین هاست‌های رایگان است. زیرا پهنای باند نامحدود دارد. از طرفی از قابلیت FTP برخوردار است. به کمک این قابلیت می‌توانید اطلاعات خود را از روی فضای هاستینگ خود منتقل کنید. Zili گواهینامه SSL نیز دارد. در نتیجه امنیت وب‌ سایتی که بر آن راه اندازی می‌شود بسیار بالاست. سیستم‌عامل این هاست لینوکس است. در نتیجه وب سایت با سرعت زیادی بر آن اجرا می‌شود. کنترل‌پنل زیلی cPanel 11 است. بنابراین، شما می‌توانید وب‌سایت خود را به راحتی بر آن مدیریت کنید.
هاست رایگان پارس پک
آخرین هاست رایگان برای تمرین وردپرس که معرفی می‌کنیم پارس پک است. این هاست به عنوان اولین سرویس رایگان ارائه هاست شناخته می‌شود. با این حال فضای ذخیره‌سازی زیادی در اختیار کاربران قرار نمی‌دهد. حداکثر فضای آن 100 مگابایت و پهنای باند آن 1 گیگابایت است. بنابراین، از این هاست وردپرس رایگان، تنها برای سایت‌هایی مانند پروژه‌های دانشگاهی می‌توانید استفاده کنید. در واقع این هاست برای راه اندازی سایت‌های فروشگاهی مناسب نیست. زیرا محدودیت شدیدی از لحاظ فضای ذخیره سازی و پهنای باند دارد.

جمع‌بندی

هاستینگ یکی از مهم‌ترین مسائل مربوط به طراحی سایت و دغدغه تعداد زیادی از طراحان سایت، مخصوصا تازه‌کاران است. در واقع کسی که طراحی سایت را به تازگی شروع کرده به سختی می‌تواند خود را راضی کند که بابت فضای ذخیره سازی وب سایت هزینه‌ای بپردازد. در اینجاست که می‌تواند از هاست‌های رایگان استفاده کند. این هاست‌ها برخی مزایا و معایب دارند. از جمله اینکه رایگان هستند اما منابع محدودی ارائه می‌دهند. با این حال برای شروع کار طراحی سایت بهترین گزینه محسوب می‌شوند.
حال اگر قصد دسترسی به یک وب سایت ایرانی در خارج از کشور را دارید می‌توانید با خرید وی پی ان ایران از surftunnels به آن متصل شوید. این اتصال بسیار سریع و امن خواهد بود.

فیس بوک
توییتر
لینکدین
تامبلر
پین ترست
رددیت
ایمیل

جدیدترین مطالب

عضویت در خبرنامه

اینستاگرام

فیسبوک

توییتر

11 مهر 1403

در 12:12

ارور 404 یکی از رایج‌ترین خطاهای اینترنتی است که کاربران در هنگام بازدید از صفحات وب با آن مواجه می‌شوند. این ارور نشان‌دهنده این است که صفحه‌ای که کاربر به ...

9 مهر 1403

در 22:09

ارور 400 چیست؟ در دنیای وب، ممکن است با خطاهای مختلفی مواجه شویم که یکی از رایج‌ترین آن‌ها خطای 400 است. این خطا زمانی نمایش داده می‌شود که سرور درخواست ارسا...

4 مهر 1403

در 21:30

ارورهای 408 Request Timeout یکی از خطاهای رایجی هستند که هنگام بازدید از وب‌سایت‌ها ممکن است با آن‌ها مواجه شوید. این ارور زمانی رخ می‌دهد که سرور در مدت زما...

2 مهر 1403

در 12:12

خطای 500 وردپرس یکی از رایج‌ترین مشکلاتی است که کاربران هنگام بازدید از وب‌سایت‌های وردپرسی ممکن است با آن مواجه شوند. این خطا معمولا نشان‌دهنده یک مشکل جدی ...

28 شهریور 1403

در 12:12

یکی از موضوعات مهم در طراحی سایت استفاده از هاست (Host) است. هاست فضایی است که برای ذخیره داده‌های سایت استفاده می‌شود. معمولا خرید این فضا هزینه‌بردار است. ...

26 شهریور 1403

در 21:51

انتقال وردپرس از یک هاست به هاست دیگر ممکن است به دلایل مختلفی انجام شود. این فرآیند برای بسیاری از کاربران وبسایت‌های وردپرسی ضروری است تا بدون از دست دادن ...

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.