برای آموزش نحوه ایجاد کد CSR در Direct Admin کافیست مراحل زیر را انجام دهید
نحوه ایجاد کد CSR در Direct Admin
ابتدا به کنترل پنل لاگین نموده و سپس در قسمت Advanced Options، مطابق شکل زیر روی گزینه Install SSL Certificates کلیک نمایید:
در صفحه جاری، در قسمت SSL Certificates، گزینه Create A Certificate Request را انتخاب نمایید:
– در قسمت های City،Country Codeو State، توجه داشته باشید که با توجه به مساله تحریم ها، این قسمت ها نباید با اطلاعات ثبتی شرکت در ایران تکمیل گردد.
– در قسمت Company، نام شرکت خود را وارد نمایید.
– در قسمت Email، می بایست آدرس معتبر ایمیل وارد شود. توجه نمایید که این آدرس در مکاتبات بعدی جهت تایید مالکیت دامنه، مورد نیاز بوده و حتما می بایست آدرس معتبر بر اساس نام دامنه خود وارد نمایید.
– در قسمت key Size، تعداد بیت های مورد نظر را جهت رمز نگاری داده ها انتخاب نمایید. در هنگام تکمیل این قسمت در نظر داشته باشید که جهت ایجاد کدگذاری قدرتمند، توصیه میشود از تعداد 128 بیت به بالا استفاده شود. (جهت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک نمایید.)
پس از تکمیل اطلاعات فوق، بر روی گزینه Save کلیک نمایید. در این مرحله مشخصات وارد شده، رمزنگاری شده و می بایست آن را در قالب فایل TXT ذخیره نموده و در اختیار شرکت صادر کننده گواهی SSL جهت مراحل بعدی، قرار دهید. جهت کپی نمودن متن روی گزینه Copy To Clipboard کلیک نمایید.
در صورتی که مقاله فوق مورد توجه شما قرار گرفته پیشنهاد میکنیم مقالات “خطای ssl چیست | آموزش رفع خطای ssl در گوگل کروم، موبایل و اندروید” و ”SSL چیست و چرا استفاده از آن مهم است + معرفی انواع آن” در بلاگ مرواهاست مطالعه فرمایید
لینک مرتبط: نحوه نصب SSL در دایرکت ادمین